O nama

Naša misija:

Kvalitetom našeg asortimana i vrhunskom uslugom želimo uljepšati vaš dom.

Naša vizija:

Vodeća tvrtka u opremanju vaših kupaonica i srodnih interijera

Naše vrijednosti:

Izvrsnost, inovativnost  i pouzdanost. Samo najbolje je dovoljno dobro.

 

Tim Novak d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 1992. godine. Jedna je od vodećih u opremanju kupaonica i srodnih interijera. Od svog početka na hrvatsko tržište donosimo posljednja tehnološka i dizajnerska rješenja, odmah po njihovom predstavljanju svjetskoj javnosti.  

Vodeći računa da svaki ponuđeni proizvod ima najbolji odnos cijene i kvalitete, svojim kupcima nudimo široki izbor opreme za kupaonice sa stilom, u kojem se nalaze inovativni proizvodi maksimalne funkcionalnosti i vrhunskog dizajna, koji štede energiju i prirodne resurse (u prvom redu vodu).

Dokazana pouzdanost,  izvrsnost i inovativnost te profesionalan, ali personaliziran pristup prepoznali su naši klijenti i brojni partneri s kojima smo opremili neke od najznačajnijih objekata u Hrvatskoj, od hotela, poslovnih i stambenih prostora preko velikih javnih institucija poput bolnica, škola i vrtića do privatnih vila i stanova. Stoga, ako vam je potreban savjet u pripremi, opremanju ili održavanju vaših kupaonskih i srodnih interijera, slobodno nam se obratite kako bi vam pomogli u realizaciji čak i najsmjelijih zahtjeva i želja.

S nama je zadovoljstvo zagarantirano.