Sika

SIKA proizvodi u našoj ponudi:

  • estrisi
  • hidroizolacije
  • ljepila za polaganje keramike
  • mase za fugiranje
  • silikoni i brtvila

Sika gradi povjerenje

Sika je tvrtka specijalizirana za građevinsku kemiju i vodeća u razvoju proizvoda i sistema za lijepljenje, brtvljenje, smanjenje od buke, ojačanja, sanacije te u industriji proizvodnje vozila. Sika ima podružnice u 97 zemalja širom svijeta i proizvodnju u više od 170 tvornica. Više od 17.000 naših zaposlenika stvara godišnji promet od preko 5 milijardi CHF.

100 godina stručnosti

Ugled koji uživamo za kvalitetu i pouzdanost gotovo je bez premca, a ocrtava se kroz sveobuhvatnu paletu proizvoda za rješavanje problema koji se koriste dugi niz godina u raznolikom rasponu primjena. Bilo da hidroizoliramo podrum ili krov, brtvimo neboder ili automobil, ili radimo na vašem domu ili višekatnici, vidjet ćete zašto smo poznati po izgradnji povjerenja.

Hrabrost u inovacijama

Naš uspjeh temelji se na dugogodišnjoj tradiciji inovacija. Srž našeg poslovanja je upravljanje inovacijama i usredotočenost na razvoj kvalitete proizvoda i najboljih rješenja za klijente. Pružamo inteligentna rješenja korištenjem najnaprednije tehnologije i usluga te uz jedinstvenu stručnost.

Sika Croatia

Sika Croatia d.o.o. osnovana je 1999.g. kao tvrtka kćer švicarskog koncerna Sika. Naši partneri su građevinska poduzeća i specijalizirani izvođači građevinskih radova, skladišta građevinskog materijala, DIY centri, dućani boja i lakova, arhitekti, dizajneri, inženjeri, investitori, proizvođači plovila, vozila, stakla, sendvič panela i dr.

Sika Croatia je aktivan član različitih organizacija i tijela relevantnih za naše ciljeve i strateška područja. Svojim rezultatima, ponašanjem i odnosom prema partnerima Sika je izgradila izuzetnu reputaciju vrlo pouzdanog partnera sa širokim spektrom rješenja koji se koriste u različitim područjima.

SIKA sistemi polaganja keramike

Pošaljite upit

Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku